Albanian AL English EN
Albanian AL English EN

Arra Indiane

Description

Arrat indianë janë një formë e rrënjëve të kultivuara për shumë vjet në Indi dhe janë të njohura për përmbajtjen e tyre të lartë të amidonit. Ato janë në dispozicion në një gamë të gjerë ngjyrash, nga bardha deri në të zezë dhe janë të përdorura në shumë receta tradicionale indiane, si dhe në kuzhinën e Ballkanit.

Additional information

Pesha

110gr

Barkodi

3903943730584

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arra Indiane”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Products

Recently viewed products

No recently viewed products to display