Albanian AL English EN
Albanian AL English EN

Fara luledielli me kripe

Description

Fara e lulediellit është një lloj i farës që vjen nga një luledielli i njohur si Helianthus annuus. Ajo është e njohur për shijen e saj të tacos dhe të shijshme dhe përdoret si një farë e rëndësishme në ushqimin e njeriut. Fara e lulediellit është e pasur me yndyrë, proteinë, fibra dhe minerale si për shembull magnezi, zink, etj. Ajo gjithashtu mund të përdoret në një sërë recetash.

Additional information

Pesha

40gr

Barcode

3904586620027

Additional Information

40gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fara luledielli me kripe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Products

Recently viewed products

No recently viewed products to display