Albanian AL English EN
Albanian AL English EN

Mix

Description

Frutat e thata mix janë një burim i shkëlqyeshëm i ushqimit të shëndetshëm dhe të pasur me nutrientë. Ato përmbajnë vitamina dhe minerale të nevojshme për trupin, siç janë hekur, magnez, kalium dhe vitamina E dhe B. Frutat e thata mix, si lëkurërat e kuqe dhe të zeza, janë gjithashtu të pasura me fibra dhe mund të ndihmojnë në mbajtjen e një sistemi të lëmuar dhe të shëndetshëm. Përveç kësaj, ato janë të lehta për të mbajtur dhe të konsumuara kudo, dhe janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për një vakt të shpejtë ose për të ngrënë gjatë udhëtimit.

Additional information

Pesha

140gr

Barkodi

3903943730591

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mix”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Products

Recently viewed products

No recently viewed products to display