Albanian AL English EN
Albanian AL English EN

Miser i pjekur

Description

Misri i pjekur është një pjekurine popullore e bërë duke gatuar misër në kalli mbi një flakë të hapur ose në një skarë, duke i dhënë atij një aromë pak të djegur dhe të tymosur.

Additional information

Pesha

100gr

Barkodi

3903943730805

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Miser i pjekur”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Products

Recently viewed products

No recently viewed products to display