Albanian AL English EN
Albanian AL English EN
Në Doleo, ofrojmë
produkte natyrale si

Përgatituni të provoni frutat më të mira të pjekura në treg! Në Doleo, jemi të angazhuar që t’ju sjellim vetëm frutat më të freskëta dhe më të cilësishme të pjekura. Nuk ka rëndësi a jeni fans i pjekurinave, apo fans i ushqimeve të shëndetshme, ne ju sigurojmë që pjekurinat tona do të ju lejnë një shije të paharrueshme!

Fresh Nuts

Best Quality

Packaging

Private Label

Welcome

To Doleo Group

Sekreti i kualitetit tonë

Mirë se vini në Doleo, ku cilësia dhe kënaqësia e klientit janë të parat. Ne jemi krenarë që jemi ofruesi kryesor i pjekurinave dhe frutave te thata në industri dhe kemi krijuar një reputacion për përsosmëri përmes angazhimit tonë për të përdorur vetëm përbërësit më të mirë, paketimin inovativ dhe shërbimin e pashembullt ndaj klientit.

Pavarësisht nëse jeni një klient për herë të parë ose një fans për një kohë të gjatë, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar në çdo hap të rrugës dhe për t’u siguruar që të keni një përvojë pozitive dhe të paharrueshme me ne.

Pra, pse po pritni? Shfletoni webfaqen tone, eksploroni produktet dhe shërbimet tona dhe zbuloni pse Doleo është zgjidhja më e mirë për ju. Ne mezi presim t’ju shërbejmë!

Our premium Products

ABOUT-US

Doleo group

Doleo Group L.L.C, located in Prishtina,Kosova, has been active in the processing and packaging of nuts for over 15 years. Focused on quality products and services, we cooperate with top suppliers worldwide, keeping strong, long-lasting relationships.

The main aim of the firm’s management is to ensure high product quality, increased levels of production and high levels of responsiveness.

The products are purchased from 25 different countries. Then they are going through a quality inspection procedure before entering the production process: sorting, roasting, packaging and storing as finished product inventory.

The main operation of the business is bulk sales, however upon request the company can provide commercial or retail packages, branded or under a private label. In the domestic market the firm is forwarding the products directly to retailers such as supermarket chains, bakeries, groceries and pastry shops or to a series of distribution networks.
DELIVERING NUTS SINCE 2005​

Të servuara 7 ditë në javë

Për të garantuar që klientët tanë të kenë akses në produktet tona të cilësisë së lartë, ne jemi të angazhuar të dorëzojmë produktet tona të freskëta 7 ditë në javë. Kjo do të thotë se çdo ditë e javës, klientët tanë do të marrin produkte të freskëta dhe të përgatitura për t’u përdorur.