Albanian AL English EN
Albanian AL English EN

Crunch Kikirik i djegëst

Description

Kikirikat e djegëst janë një lloj i kikirikave të pjekura që kanë një konsistencë të djegët dhe të thekët. Ata janë të bërë nga kikirikat e thata të cilat janë përzier me një sasi të vogël vaju, pastaj përzien dhe përshtaten në një temperaturë të lartë për një periudhë të shkurtër kohore. Për shkak të konsistencës së tyre të djegët janë të preferuar të konsumohen si një pjatë e veçantë për të shërbyer me pije.

Additional information

Pesha

40gr

Barkodi

3904586620058

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crunch Kikirik i djegëst”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Products

Recently viewed products

No recently viewed products to display