Albanian AL English EN
Albanian AL English EN

Kikirikat e kryposura

Description

Kikirikat e kripura janë nje pjekurine e popullarizuar e bërë nga kikirikat e pjekura që janë të kripura. Ata njihen për teksturën e tyre krokante dhe shijen e tyre të kripëshme, dhe janë një zgjedhje e popullarizuar për të ngrënë vetë ose si një shtesë për ushqime të tjera.
Kikirikat janë pjekur në mënyre perfekte, duke iu japur shije krokante dhe sasinë e duhur të kripës, që i bën të padurueshëm.
Ata janë gjithashtu një shtesë e madhe për shumë ushqime si salcat, sanduiçet dhe supat, duke shtuar një shije të mrekullueshme dhe një prekje kripe.

Additional information

Pesha

40gr

Barkodi

3904586620041

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kikirikat e kryposura”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Products

Recently viewed products

No recently viewed products to display