Albanian AL English EN
Albanian AL English EN

Leblebi me Kripë

Description

Bëhuni gati për përvojën më të mirë të pjekurinave! Leblebitë tona janë të cilësisë më të lartë, të rritura me dashuri dhe kujdes. Ato jane të gatuara në mënyrë perfekte, këto pjekurina të vogla ofrojnë një shtesë të shijshme dhe ushqyese për çdo vakt. Me teksturën dhe shijen e tyre unike, leblebitë tona me siguri do të shtojnë diçka të veçantë në tryezën tuaj të darkës. Gatuani me më të mirat nga më të mirat - provoni leblebitë tona sot!

Community Verified icon

Additional information

Pesha

120gr

Barkodi

3903943730683

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leblebi me Kripë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Products

Recently viewed products

No recently viewed products to display