Albanian AL English EN
Albanian AL English EN

Badem

Description

Bademi është një frut i pasur me minerale dhe vitamina. Ato përmbajnë magnez, mangan, fosfor, hekur dhe vitamina E dhe B. Bademat janë të dobishme për shëndetin e zemrës dhe sistemin nervor, dhe gjithashtu mund të ndihmojnë në uljen e kolesterolit dhe në mbajtjen e një peshë të shëndetshme. Gjithashtu bademi gjithashtu përmbajnë antioksidantë dhe fitonutrient që mund të ndihmojnë në mbrojtjen e trupit nga dëmtimi i shkaktuar nga stresi oksidativ dhe sëmundjet e bashkangjitura. Përveç kësaj, bademi janë një burim i mirë i proteines dhe fibrave, dhe mund të ndihmojnë në mbajtjen e një sistemi të lëmuar dhe të shëndetshëm.

Additional information

Pesha

130gr

Barkodi

3904586620065

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Badem”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Products

Recently viewed products

No recently viewed products to display